Reiseforsikring Visa Kort Tips og triks

Ikke forvent lyset skal dempes mens lyden av svevende arier fyller luften. Vi tviler at hvis det skjer, vil hjertet hopper over et slag, ansikts hud vil skylle, eller omgivelsene vil pakke med hvit fargede duer. Neste artikkel og Mer over her.

Reiseforsikring Visa Kort – Tid for Best Charge kort

Nei, vi er ikke fortsetter å holde dine forventning i sjakk til signifikante andre på din drømmer. Vi snakker om det øyeblikket når du finne den beste kredittkort for dine behov .

Men hvordan bør du sortere gjennom 1738 kredittkort komme -ons du hadde denne uken isolert for å finne den En enkelt ? Hva gjør rett kort hengsler på av disse kategoriene du faller inn:

  • jeg faktisk har en balanse Jeg er bare prøver å betale ned .
  • I praktisk talt aldri bære et saldo, alltid betale for min kostnader i tide, for å gjøre komplett opphører på hvert avbryte tegn
  • Jeg tidvis en balanse, formere min beskytningen ut over flere kredittkort, og sjelden lønn inntekt
  • Jeg har litt om noen kreditt historie, eller en pepret med kviser, så jeg kan ikke synes å kvalifisere for noen kredittkort.

Betale tilbake en balanse

De som er bærer en balanse , en lav foreløpig rente er ofte a fin metode for å få videre og betale lavere gjelden raskere Husk , men at du vil ganske muligens gi opp mange andre perks, som flyselskapet ml eller kontanter belønninger

Ting å se etter ?

Retten rente . Selvfølgelig, det sømmer seg deg å finne lavest månedlig rente tilbys. Men som mange kredittkort har teaser priser, du trenger å vite både hva din innledende rente kan være , samt hva som rate vil gå til så mye som etter teaser periode konkluderer. du har sannsynligvis vil ikke eier it all nedbetalt før kostnad går opp bør du ha mye lån.

A enhet kort uten årlig avgift. . Hvis du vurderer avlyser kredittkort når du er hjemme 100% gratis på lån front, dette er en god funksjon å motta , spesielt Sørg for å komponent som til kjøpskurs på betale ned deb hvis du har betale en årlig til gebyr for å oppnå en flottinterest ratet

Vær klar over :

Rente aktiviteter . Kortene gjøre alle slags punkter som kan klump din tempo . Noen ganger ekstremt lave priser bare forholde seg til ny oppkjøp , som ikke hjelper eksisterende gjeld. Alternativt , en lav nivå på stabilitet overføringer ikke dekke nye kjøp. . Hvis du er sent at en betaling, i tillegg til at , prisene kan godt justere . brått, spesielt

Extreme straff avgifter eller kostnader . Straffe estimater er ikke bare aktivert i tilfelle du lage en senere delen av den betaling. Det er straffer tilbudene for alt fra betale av din overført stødighet for tidlig (noen enda med tilbakevirkende kraft påvirke balanserer du har dag betalt av) å frakte for stor av et stødighet på en ekstra kredittkort absolutt .

Vel er du ikke en goody-goody? Den bankkort verden vil være østers (eller rike, hvis du er sensitive til fisk). Hvorfor ikke få noen belønninger for å være en perfekt kort carrier? Du kan tjene flyselskapet kilometer og duft , bamser, muligens også kaldt, hardt virkelig vanskelig kontanter ved hjelp av mastercard .

Bruks premie . Bruk kostnader er forskjellig fra årlige kostnaden i du kan være straffet hvis du ikke utnytte belønninger kort nok Selv om dette er absolutt sjeldne, være klar over belønninger gratulasjonskort som anmodning avgifter for inaktivitet.

Utløps dato på poeng. Noen kjørelengde metoder har en “bruk det eller mist det” -klausul, der spots du oppbygnings kan ikke være transportert løpet rett inn den neste år.

Blackout datoer. Med hensyn til den flyselskap i tillegg til avtale utlån selskapet er collateralized miles du får av lade kan være bli utsatt for viss tid / morgen / 30 dager / innstillingen restriksjoner. Dette er spesielt problema hvis du er ute av stand til planlegge en flytur med miles tidligere enn de end .Really ganske enkelt: ouch.

Minimum-utgifterneeds. . Før du får 1 krone igjen , mye cash-back programvare krever at du komme i kontakt med et minimum-utgifterqualification. i tilfelle du tilbringe så høyt som X mye dollar, du har 1 Percent tilbake; i tilfelle du tilbringe Y antall penger , får du 2% igjen , etc, noen har også en gjennomsyret program der Ideelt du vil ønske cash-back enhet kort at begynner betale deg tilbake raskt på en jevn rate, på tross av hvordan mye du trenger å gjøre eller ikke bruker.

Ønsker du å reise og kjenne land mens fortsatt høster de mange fordelene av en reiser kredittkort? Du bør sjekke alle våre reise og fritid kortene i overkant av denne siden: De beste kredittkort for reise og ferie.