Reiseforsikring Visa Tips og triks

Ikke forvent lyset skal dempes samtidig lyden av svevende arier fyller luften. Vi tviler som helst det skjer, vil hjertet hopper over et slag, huden din vil skylle, eller luftstrøm vil oppfylle med white-farget duer. Neste artikkel og Følgende artikkel.

Reiseforsikring Visa – Retur til Best kredittkort

Nei, vi er ikke forsøker å holde dine mål i sjakk for det signifikante andre med drømmer. Vi snakker om det øyeblikket bør du finne den mest egnet kredittkort for selv .

Men hvordan ville du sortere gjennom 1738 kredittkort blir tilgjengelig -ons du innhentet denne uken alene for å finne den Du ? Hva gjør ideelt kort vil avhenge av hvilke av kategoriene du faller inn:

  • Vi har en balanse Jeg er bare prøver for å tilbakebetale .
  • I aldri bære et harmoni , alltid gi min månedlig regning i tide, for å gjøre komplett forebygger på hvert stoppe tegn
  • Jeg tidvis en balanse, distribuere min viet over ganske mange kredittkort, og ofte lønn kontantstrøm
  • Jeg har minimal kreditt historie, en tredemølle pepret med kviser, og så i kan ikke tilsynelatende kvalifisere for noen kredittkort.

Repaying en balanse

Skulle du være bærer en balanse , en lav åpning rente er definitivt en fin metode for å få videre og betale nedover gjelden tidligere Husk , men at du vil mest sannsynlig gi opp diverse andre perks, som flyselskapet en lang vei eller kontantstrøm belønninger

Ting å se etter ?

Retten årlig prosentsats . Selvfølgelig, det sømmer seg du identifisere lavest interesse tilbys. Men siden mange kort har teaser priser, du bør vite både hva din foreløpig rente kan være , samt hva som mengde vil gå omtrent etter teaser periode kommer til en slutt . Hvis du har en masse gjeld, er det sannsynlig at du vil ikke grip den all nedbetalt før kostnad går opp. .

A kort uten en gang i året avgift. . Hvis du har tenkt på avlyser kortet når du er hjemme helt fri på kredittkort gjeld front, dette er en utmerket funksjon å oppleve , spesielt Sørg for å ingrediens som til bekostning av betale ned deb hvis du har betale en årlig til gebyr for å motta en flottinterest ratet

Vær klar over :

Rente spilltitler . Kortene gjøre alle slags punkter som kan klump din tempo . Noen ganger priser som er lave bare cover ny kjøpe , som ikke hjelper eksisterende gjeld. På den annen side , en lav nivå på stødighet overføringer ville muligens ikke dekke nye kjøp. . de som er sent for betaling, tillegg , prisene kan muligens justere . brått, spesielt

Bratt straff premie eller utgifter . Straffe priser er ikke bare aktivert når du lage en senere betaling. Det er faktisk straffer estimater for fra betale av din overført balanse for tidlig (noen enda med tilbakevirkende kraft påvirke balanserer du har sikkert betalt av) å frakte for stor av et stabilisere på enda en kredittkort helt .

Vel er du ikke en goody-goody? Den paypal eller kredittkort verden kan være din østers (eller rike, hvis du er overfølsom til sjømat ). Hvorfor ikke få noen insentiver for å være en perfekt visa-kort carrier? Du kan gjøre flyselskapet lange avstander og duft , bamser, og enda kaldt, hardt utfordrende kontanter ved å arbeide med visa-kort .

Bruks utgifter . . Skulle du ikke bruke prestasjoner kortet en tilstrekkelig mengde , bruk kostnader er forskjellige fra årlig serviceavgifter i at man kunne være . straffet Selv om dette er nøyaktig sjeldne, se opp for belønninger notater som pålegge avgifter for inaktivitet.

Utløps dato på poeng. Noen kjørelengde programmer har en “bruk det eller mist det” -klausul, der detaljer du amass kan ikke være brakt løpet direkte inn neste år.

Blackout datoer. Basert på flyselskap og deretter avtale banken er forsvarlig sikret miles du får av lade kan være utsatt for viss tid / ukedag / tretti dagers periode / sted restriksjoner. . Hvis du er ikke kunne planlegge et reise ved hjelp av kilometer før de utløper, er dette spesielt problematisk.Rather ganske enkelt: ouch.

Minimum-utgifterrequirements. En masse cash-back produkter krever at du samhandle med et minimum-utgifterdemand før du får bare ett krone korsrygg Noen i tillegg ha en yret metode hvor i tilfelle du tilbringe så mye som X bredt spekter av dollar, du tilegne 1 Percent tilbake; helst du tilbringe Y antall dollar , får du 2% korsrygg , etc. Ideelt du vil ønske cash-back enhet kort at kommer i gang betale deg tilbake svært raskt på en uniform rate, uavhengig av hvordan mye du bestemmer deg for å gjøre eller ikke bruker.

Ønsker du å reise og kjenne planet mens fortsatt høster fordelene en reise og fritid kredittkort? Du kan undersøke alle våre omvisning kortene på denne siden: De beste kredittkort for reise og ferie.