De beste drivstoffkort/bensinkort

Er du ute etter markedets beste drivstoffkort (bensinkort av gammel vane)? Det er viktig at du da velger det kortet som gir deg best betingelser. Dersom du velger riktig kort, er det mulig å spare mange tusenlapper i året. Betaler du med et vanlig kredittkort uten drivstoffavtale, eller et vanlig bankkort, taper du faktisk penger, siden du haddde fylt bensin uansett. Dette er vel kanskje ett av punktene hvor vi som kjører god gammeldags drivsotffmotor har en fordel i forhold til el.biler? Fordeler med kredittkort

Vi har samlet de beste drivstoffkortene i Norge ovenfor. Ved å klikke på les mer vil du få utfyllende informasjon om kredittkortene både med tanke på bensinrabatt og evenutelt andre fordeler (for eksempel cashback, rabatter, reiseforsikring mm.). I tillegg får du informasjon om rente, betingelser, gebyr og andre viktige nøkkeltall.

Hvilken stasjon bør jeg velge for drivstoffavtale?

Dette er et punkt det er viktig å tenke litt over. Noen kort, for eksempel 365 (det beste drivstoffkort), gir deg rabatt på alle stasjoner. Andre kort er knyttet til kun én kjede. Hva hjelper det å ha rabatt hos statoil når “stasjonen” i bygda er en YX?

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har noen innspill eller ønsker å dele din erfaring om kortene ovenfor (eller andre bensinkort).