Beste Kredittkort For Studenter – Du kan ha en!

. Hvis du dra nytte av mange cashback og gevinst ordninger tilbudt, kredittkort ofte enormt verdig når det kommer til sprer kostnadene formassive kjøp; de kan også hjelpe alle å gjøremassive sparing.

Beste Kredittkort For Studenter – triks og tips med hensyn til din kortet

Så igjen , millioner av kredittkort brukerne får stukket bare fordi de enten ha nok galt kort for sine krav eller unnlater å bruke den korrekt . Mer over her and Få vite mer her.

Det er derfor Money har kommet opp med topp 10 ideer for å hjelpe deg maksimere fordelene med har kredittkort og unngå kostbare feil .

1. Fork ut flere enn minimum

Bruke penger på bare det minste mengde bort credit card balanse måned-til-måned vil ikke bare forlenge nok tid du er lån, vil det ogsåsubstantially øke interesserer deg lønn over den tiden.

Som et eksempel , hvis du begått £ 1000 på et kredittkort som fakturert gjennomsnittlig en gang i året rente på 18,1% og bare smelt minimum hver måned (2,5% denne utestående stabilitet eller £ 5, som er størst), det kan ta deg 16 år og 11 kalendermåneder for å fjerne gjelden og i øyeblikkene du vil gi £ 1,113.44 i interesse – mer enn økende kostnadene for den unike kjøpet.

Pass på at du derfor alltid prøve og betale så mye som du virkelig har råd .

2. Sørg for å betale saldoen bort fullt per måned

. Hvis du kan, den beste måten å bruker kredittkort er til klar gjeld helt hver måned, faktisk på den måten du kan ignorere april ladet og dra nytte av cashback og oppmuntre kortene på markedet for å kutte kostnadene.

Det er mange fantastiske sparing ute for noen som unngår utgifter av kontinuerlig betale av deres balanse rundt rentefri fase (se under ).

3. Antar du har en fremragende balanse

Hvis du har gjeld utviklet på kredittkort eller trekking konto, deretter en kort tilby en% transaksjon på harmoni overføringer kan godt være den beste måten å håndtere situasjonen .

Barclaycard Platinum Credit-basert kort med Utvidet Balance Move tilbud nye kunder muligheten til investere% på balanse børser for enfantastic 22 årstider , etter som de betaler en agent april på 17,5 % ( faktor ).

Den gi er utsatt for en balanse sende avgift på 2,9% ( anta at din skift dinexceptional balanserer under først 60 dager ) .

Hvis utestående gjeld er kun £ 3000, i mellomtiden, den Halifax Harmony Transfer Credit-baserte kort tilbyr også 22 måneder ved% på balanse beveger med en 3,5 % avgift inkludert en representant april på 17,9 % (variabel).

4. Ikke søke om kortet du har ingen sjanse for å være akseptert for

spesialtilbud er forbeholdt de beste kundene med gode kreditt score og mislyktes kredittkort programvare vil ha en skadelig innflytelse på kreditt score.

Således hvis i tvil, styre ved hjelp av Money Slu Søksoftware til søk markedet for den mest effektive tilbudene for bruk på dine omstendigheter og krav .

5. Bruke et kredittkort å korrigere kredittvurdering

hjelp for mye kredittverdighet kreditt historie . Imidlertid ha ingen kreditt historie blir like bad Heldigvis . du vil finne kreditt entreprenør kortene rettet mot folk interessert i å forbedre sine forbrukeren kreditt karakterer.

Som for eksempel Barclay Aller første med en person april på 29,9% ( varierende) og Penger Ett Tradisjonell på 34,9 Percent (variabel). lønne seg dem fra fullt hver måned og du bør raskt kvalifisere for mer effektiv avtaler.

Vil du vite mer om vår heteste kredittkort for unge og studenter? Så følg denne linken for å lære mer om kredittkort for elever . Kredittkort for studenter og unge.