Kredittkort For Studenter – Du kan ha en!

Kredittkort kan være massivt nyttig om penger nødvendig for store kjøpe ; de vil også hjelpe du å gjøre store reduksjoner hvis du utnytte den mange cashback og prestasjoner ordninger blir tilbudt

Kredittkort For Studenter – triks og tips for ditt spesifikke kortet

Til tross for dette , millioner av visa-kort brukerne får stukket gitt at de enten få galt kort for sine ønsker eller vanligvis ikke bruke den skikkelig . Grab noen mroe info her and Neste artikkel.

Det er derfor Money har kommet opp med topp 10 ideer for å hjelpe deg maksimere de store fordelene med har kredittkort og unngå kostbare feil .

1. Pay for flere enn minimum

Bosetting bare lavest mengde ut debetkort balanse hver måned vil ikke bare forlenge rett tid du er personlig gjeld , vil det ogsåconsiderably øke interesserer deg lønn gjennom den tiden.

Som en illustrasjon , hvis du konsumert £ 1000 på kredittkort som belastet gjennomsnittlig årlig rente på 18,1% og slett smelt minimum måned etter måned (2,5% av utestående stabilitet eller £ 5, som er størst), det kommer til ta deg 16 år og 11 flere uker for å fjerne gjelden og i denne gangen du vil smelle £ 1,113.44 i interesse – mer enn økende kostnadene for den unike kjøpet.

Det er best å derfor definitivt pay og forsøk så mye som du kan betale for .

2. Forsøk å betale saldoen fra fullt måned til måned

. Hvis du kan, den enkleste måten å bruker kredittkort er til veldefinerte gjeld fullt hver måned, faktisk på den måten du muligens kan ignorere april ladet og dra nytte av cashback og kompensere kortene available for å kutte kostnadene.

Det er mange fantastiske Spesialtilbud ute for alle som unngår gebyr kostnader av vanligvis betale av deres balanse rundt rentefri stadium (se ned siden ).

3. Flytt til en Prosent BT kort hvis du har en eksepsjonell gjeld

Hvis du har for øyeblikket gjeld bygget opp på kredittkort eller trekking , deretter en kort tilby en% tilbud på følelse av balanse overføringer kan godt være den beste måten å ta seg av situasjonen .

Barclaycard Platinum plastkort med Økt Balance Transfer tilbud nye kunder muligheten til investere% på balanse trekk for enextraordinary 22 perioder , etter som de betaler en agent april på 17,5 % ( variert ).

Den vil tilby deg er lagt en balanse utveksling avgift på 2,9% ( hvis din flytte dinoutstanding balanserer med først 60 dager ) .

Hvis forpliktelser er ikke så mye som £ 3000, i mellomtiden, den Halifax Equilibrium Transfer Charge kort tilbyr også 22 måneder ved% på balanse børser med en 3,5 % avgift sammen med representant april på 17,9 prosent (variabel).

4. Ikke tjene søknad om kortet du vil ha ingen sjanse for å være akseptert for

kampanjer er forbeholdt de beste kundene med gode kreditt score og mislykket kredittkort Programmer vil ha en skadelig innvirkning på kreditt score.

Ved i tvil, arbeidet med den Money Intelligent Søkmethod til titt på markedet for den mest egnede tilbudene for din egen omstendigheter og krav .

5. Bruke et kredittkort for å heve kredittvurdering

Innhenting for mye forbrukerkreditt kreditt historie . . har ingen kreditt ranking kan være på samme måte skadelig, på tross av dette Heldigvis du kan finne kreditt entreprenør kortene rettet mot folk søker til forbedre sine kredittvurdering karakterer.

Som for eksempel Barclay Primær med en knytte april på 29,9% ( faktor ) og Capital Ett Unforgettable på 34,9 Percent (variabel). Betale ut dem fra fullt hver 4. uke og du bør snart nok kvalifisere for mer egnet avtaler.

Vil du vite mer om vår mest up-to-date kredittkort for unge og studenter? Så følg denne linken for mer ressurser på kredittkort for studenter . Kredittkort for studenter og unge.