Kredittkort Student – Du kan ha en!

Kredittkort kan være meget nyttig med hensyn til å spre gebyret for store får ; de kan også hjelpe du å gjøre store fordeler hvis du bruker mange cashback og fordeler ordninger tilbudt

Kredittkort Student – triks og tips for personlig kortet

Likevel , millioner av kredittkort brukerne får stukket bare fordi de enten har den galt kort for sine bør ha eller du ikke burde bruke den korrekt . Mer over her and Få vite mer her.

Det er derfor Money har kommet opp med topp 10 retningslinjer for å hjelpe deg maksimere de viktigste fordelene med har et betalingskort og unngå kostbare slips .

1. Invest flere enn minimum

Betale for bare lavest mengde ut bankkort balanse på månedlig basis vil ikke bare forlenge tiden du er lån, vil det ogsådrastically øke appellerer til deg lønn ferdige den tiden.

Et eksempel er , hvis du satt inn £ 1000 på kredittkort som pådratt gjennomsnittlig årlig rente på 18,1% og slett smelt minimum hver måned (2,5% innenfor utestående harmoni eller £ 5, som er størst), det kunne ta deg 16 år og 11 lang tid for å fjerne gjelden og i denne gangen du vil bruke £ 1,113.44 i interesse – mer enn økende kostnadene for første kjøpet.

Du bør derfor alltid prøve og betale ut så mye som innenfor budsjettet .

2. investere og Prøv saldoen fra fullt hver måned

. Hvis du kan, den enkleste måten å bruker kredittkort er til klar gjeld fullt hver måned, utgangspunktet på den måten du vil ignorere rente ladet og dra nytte av cashback og smelle kortene tilgjengelig på markedet for å kutte kostnadene.

Det er noen fantastiske kampanjer ute for alle som unngår priser av generelt betale av deres balanse inne rentefri tidsramme (se ned siden ).

3. Gå til en Prosent BT betalingskort hvis du har en suveren gjeld

Hvis du har gjeld etablert på kredittkort eller trekking , deretter en kort tilby en% arbeid på stabilisere overføringer kan godt være den beste måten å ta på situasjonen .

Barclaycard Platinum plastkort med Utvidet Balance Overføre tilbud nye kunder muligheten til kompensere % på balanse børser for enunbelievable 22 måneder , etter som de betaler en agent april på 17,5 % ( varierende).

Den forsyning du med er utsatt for en balanse omplassere avgift på 2,9% ( hvis din bytte dinexcellent balanserer fra først 60 dager ) .

Hvis økonomiske forpliktelser er etter £ 3000, i mellomtiden, den Halifax Level Transfer Charge kort tilbyr også 22 måneder ved% på balanse beveger med en 3,5 prosent avgift sammen med en representant april på 17,9 prosent (variabel).

4. Ikke tjene søknad om kortet du kunne ha ingen sjanse om å bli akseptert for

kostnadsbesparelser tilbudene er forbeholdt de beste kundene med gode kredittvurdering og mislyktes kredittkort apps vil ha en skadelig innflytelse på kreditt score.

. Så bruke den Money Smart Se etter verktøy for å skure markedet for de beste kostnadsbesparelser for dinissues ogpreferences hvis usikker .

5. Bruke et kredittkort for å forbedre kredittvurdering

Innhenting for mye forbrukerkreditt kreditt track record. . har ingen kreditt ranking kan være jevnt skadelig, selv Heldigvis du kan få kreditt builder kortene opprettet for folk sikte til forbedre sine kreditt historie karakterer.

Disse består av Barclay Starte med en person april på 29,9% ( faktor ) og Fond Ett Memorable på 34,9 % (variabel). Pay for dem off fullt hver 4. uke og du bør snart nok kvalifisere for langt bedre avtaler.

Vil du vite mer om vår mest oppdaterte kredittkort for unge og studenter? Så følg denne linken flere ressurser for kredittkort for studenter . Kredittkort for studenter og unge.