Kredittkort Student Uten Inntekt – Du kan ha en!

. Hvis du dra nytte av mange cashback og perks ordninger blir tilbudt , kredittkort er generelt enormt nyttig når det kommer til spre kostnadene forsubstantial kjøp; de kan også hjelpe at du definitivt gjøremassive sparing.

Kredittkort Student Uten Inntekt – Tricks for din egen kortet

Likevel , millioner av visa-kort brukerne får stukket av den grunn at enten inneholde galt kort for sine nødvendig eller unnlater å bruke den skikkelig . Neste artikkel and Grab noen mroe info her.

Det er derfor Money har kommet opp med topp 10 retningslinjer for å hjelpe deg maksimere fordelene av har kredittkort og unngå kostbare feil .

1. Betal opp flere enn minimum

Tilbringe bare det minste mengde bort credit card balanse månedlig vil ikke bare forlenge nok tid du er kredittkort gjeld , vil det ogsånotably øke appell til din interesse lønn rundt den tiden.

For å illustrere , hvis du dedikert £ 1000 på et kredittkort som fakturert gjennomsnittlig 12-månedlig rente på 18,1% og slett smelt minimum hver måned (2,5% for utestående harmoni eller £ 5, som er størst), det kommer til ta deg 16 år og 11 flere måneder for å fjerne gjelden og i perioden du vil betale tilbake £ 1,113.44 i interesse – mer enn økende kostnadene for innledende kjøpet.

Du må derfor typisk pay og prøv så mye som som passer ditt budsjett .

2. Forsøk betale saldoen off fullt måned etter måned

Faktisk når du kan , den beste måten å bruke et kredittkort er nesten alltid å klare din økonomi i full månedlig på den måten du kan ignorere månedlig rente ladet og dra nytte av cashback og nytte kortene tilgjengelig for kjøp for å kutte kostnadene.

Vanligvis er det noen fantastiske rabatter ute for alle som unngår prisene av typisk betale av deres balanse av rentefri fase (se oppført nedenfor ).

3. I tilfelle du har en fremragende gjeld

et kort anbefale et % avtale på balanse overfører kunne tilstrekkelig være den enkleste metoden for å takle problemet hvis du har for øyeblikket gjeld bygget opp på et betalingskort eller trekking

Barclaycard Platinum plastkort med Økt Balance Overføre tilbud potensielle kunder muligheten til gi % på balanse overfører for enincredible 22 mange uker , etter som de betaler en representant april på 17,5 % ( justerbar ).

Den tilbyr deg er lagt en balanse flytte avgift på 2,9% ( forutsatt at din omplassere dinimpressive balanserer innsiden av først 60 dager ) .

Hvis gjeld er ikke så mye som £ 3000, i mellomtiden, den Halifax Stabil Transfer plastkort tilbyr også 22 måneder ved% på balanse børser med en 3,5 % avgift sammen med en representant april på 17,9 Percent (variabel).

4. Ikke søke om kortet du har ingen sjanse være akseptert for

muligheter er begrenset til de beste kundene med gode kredittvurdering og vært mislykket kredittkort apps vil ha en skadelig innflytelse over kreditt score.

Således hvis i tvil, arbeidet med den Money Sharp Søkapplication til søk markedet for perfekt tilbudene for omstendigheter og krav .

5. Bruke et kredittkort for å maksimere kredittvurdering

Eie for mye kreditt score kreditt track record. . har ingen kredittvurdering kan være jevnt skadelig, på tross av dette Heldigvis . du vil finne kreditt håndverkeren kortene fokusert mot folk interessert i forbedre sine kredittvurdering karakterer.

Eksempler Barclay Basic med en rep april på 29,9% ( justerbar ) og Budsjett Ett Konvensjonell på 34,9 prosent (variabel). Shell ut dem bort fullt hver måned og du bør i nær fremtid kvalifisere for mye bedre avtaler.

Vil du vite mer om vår mest avanserte kredittkort for unge og studenter? Så følg denne linken for å lære mer om kredittkort for enkeltpersoner. Kredittkort for studenter og unge.